خوارزم سازه

پیام و تماس جهت خرید

دسته بندی خدمات:

خدمات نماشویی ساختمان بدون داربست در سه سوته

همیشه نماشویی ساختمون کار سختی بوده و پیدا کردن متخصصی که کاربلد باشه و شستشوی نمای اپارتمان ما رو با طناب و راپل بدون دردسر و خطرات داربست و ریسک کار در ارتفاع انجام بده سخت تر! اما الان دیگه اوضاع فرق کرده و سه سوته خدمات شستشوی نما رو هم به خدماتش اضافه کرده! پس دیگه نگران نظافت و روشویی ساختمون نباش و با خیال راحت برای شستشوی انواع نما های سنگی و شیشه ای از متخصص های کاربلد سه سوته کمک بگیر!
افراد متخصص افراد متخصص تضمین خدمات تضمین خدمات پشتیبانی ۲۴ ساعته پشتیبانی ۲۴ ساعته
خدمات نماشویی ساختمان بدون داربست در سه سوته

قیمت نماشویی ساختمان بدون داربست

نوع خدماتقیمت به ازای هر متر مربع (تومان)
نماشویی ساختمان بدون داربست (راپل) - 200 - 500 متر مربع30,000 - 50,000
نماشویی ساختمان بدون داربست (راپل) - 500 - 1000 متر مربع25,000 - 45,000
نماشویی ساختمان بدون داربست (راپل) - بالاتر از 1000 متر مربع20,000 - 40,000

شستشوی ساختمان بدون داربست و با استفاده از طناب و راپل یکی از ارزان ترین روش‌های روشویی نمای ساختمان شماست که از امروز می توانید در پلتفرم سه سوته از متخصصین این حرفه برای نماشویی حرفه ای استفاده کنید. شستشوی نما مهم ترین ویژگی یک ساختمان تمیز است که با توجه به افزایش روزافزون آلودگی هوا در کلان شهرهایی مثل تهران، مدیران ساختمان ها باید توجه ویژه ای به این موضوع داشته باشند به خصوص حالا که دسترسی به متخصصان این خدمات در پلتفرم سه سوته برای همه آسان تر شده پس وقتش رسیده که با سه سوته رنگ و لعاب و زیبایی رو مجددا به ساختمانتان برگردانید.

بررسی هزینه‌های نماشویی ساختمان سال 1403

هزینه نماشویی ساختمان به عوامل متعددی مانند جنس نما، ارتفاع و عرض ساختمان، میزان و نوع آلودگی موجود روی نما ساختمان متغییر است. به طور کلی نماشویی با طناب برای ساختمان‌های مرتفع یا کوچک روشی اقتصادی‌تر است زیرا با حذف عوامل نصب و جمع‌ آوری داربست، امکان صرفه‌جویی و کاهش هزینه برای کارفرمایان فراهم شده.

نوع نما متراژ ساختمان (هر متر مربع) هزینه تقریبی (تومان)
نمای شیشه‌ای کمتر از 200 5.000.000
نمای آجری 200 تا 500 8.000.000
نمای سنگی بیش از 500 14.000.000
نمای کامپوزیت کمتر از 200 6.000.000
نمای بتنی 200 تا 500 10.000.000

در نظر داشته باشید این قیمت‌ها برای همه ساختمان‌ها یکسان نیست. ممکن است میزان آلودگی در یک ساختمان بیشتر از ساختمان دیگر باشد و ابزارها و مواد شوینده‌ای که برای از بین بردن آلودگی نیاز است، بسیار متفاوت باشد که همین موضوع در افزایش یا کاهش قیمت نماشویی تاثیر دارد.

بررسی هزینه‌های نماشویی ساختمان

چالش‌های موثر در تعیین هزینه نماشویی ساختمان

هر ساختمانی با توجه به موقعیت جغرافیایی که دارد و میزان آلودگی روی نما و جنسی که در نمای ساختمان بکار رفته است، هزینه نماشویی متفاوتی دارد. برای مثال سک ساختمان اداری را در نظر بگیرید که نمای آن شیشه است و متراژ آن حدود 300 متر مربع است که در منطقه پر تردد شهر واقع شده است. اگر مدیریت ساختمان تصمیم به نماشویی ساختمان به روش راپل را داشته باشد، حدود 8.500.000 تومان هزینه شستشو نمای ساختمان می‌شود. اما اگر نمای همین ساختمان را با داربست بخواهند انجام دهند حدود 10.000.000 تومان هزینه آن می‌شود.

  • نوع نما و جنس آن

جنس نما ساختمان به چند دسته سنگی، کامپوزیت، شیشه‌ای، آجری تقسیم می‌شود که هرکدام قیمت نماشویی متفاوتی دارد. برای مثال مواد شوینده‌ای که برای نمای شیشه‌ای استفاده می‌شود با مواد شوینده‌ای که برای نمای آجری استفاده می‌شود متفاوت است.

  • متراژ ساختمان

ساختمان‌هایی که ارتفاع و عرض زیادی داشته باشند نیازمند زمان بیشتری برای تمیزکاری نیاز دارند که همین امر موجب افزایش قیمت نماشویی می‌شود. برای مثال یک ساختمان با نمای شیشه‌ای و مساحت 200 متر مربع حدود 5.000.000 تومان تخمین زده می‌شود، اما برای ساختمان‌هایی با متراژ 500 متر مربع به حدود 10.000.000 تومان خواهد رسید.

  • درجه آلودگی و دفعات شستشو

دو دسته از ساختمان‌ها ممکن است هزینه نماشویی بیشتری پرداخت کنند. دسته اول ساختمان‌هایی که در مناطق پر تردد یا مناطق صنعتی قرار دارند هزینه بیشتری بابت نماشویی پرداخت می‌کنند. دسته دوم ساختمان‌هایی که مدت‌ها از زمان نماشویی آنها گذشته و آلودگی به بافت نما نفوذ کرده است.

  • روش اجرا کار

اینکه از کدام روش نماشویی با راپل (طناب)، داربست یا بالابر استفاده می‌کنید در تعیین هزینه نهایی شما اثرگذار خواهد بود. برای مثال نماشویی با داربست به دلیل نیاز به افرادی برای نصب و جمع آوری داربست نیاز است هزینه بیشتری به نسبت نماشویی با راپل پرداخت خواهید کرد.

چالش‌های موثر در تعیین هزینه نماشویی ساختمان

روش‌های برتر شستشوی نمای ساختمان + هزینه‌ها

برای اینکه نمای ساختمان شما همیشه لوکس و شیک بنظر برسد، نیاز به رسیدگی دارد. انتخاب روش مناسب برای شستشو نمای ساختمان علاوه بر مدیریت هزینه‌ها، باعث افزایش طول عمر ساختمان نیز می‌شود. همانطور که همه چیز درحال پیشرفت و به روز شدن است، نماشویی ساختمان هم از این قاعده مستثنا نیست.

هزینه نماشویی ساختمان با کلایمر

یکی از روش‌های مدرن شستشو نما، استفاده از کلایمرها است. کلایمرها به صورت موتوری بالا و پایین حرکت می‌کنند و به تکنسین‌ها این امکان را می‌دهند که به راحتی به همه نقاط ساختمان دسترسی پیدا کنند. این روش به نسبت داربست هزینه کمتری دارد زیرا زمان کمتری برای نصب و جمع آوری تجهیزات لازم دارد. این روش یک گزینه اقتصادی و کارآمد برای ساختمان‌های بلند محسوب می‌شود.

نوع نما متراژ ساختمان (متر مربع) هزینه تقریبی (تومان)
نمای شیشه‌ای کمتر از 200 6.000.000
نمای آجری 200 تا 500 9.000.000
نمای سنگی بیش از 500 14.000.000
نمای کامپوزیت کمتر از 200 7.000.000
نمای بتنی 200 تا 500 11.000.000

هزینه نماشویی ساختمان با راپل

نماشویی با راپل یا طناب یکی از روش‌های مدرن شستشو نما محسوب می‌شود که به دلیل حذف نیاز به داربست و سرعت در انجام عملیات شستشو نما، به یک روش پرطرفدار و البته مقرون به صرفه تبدیل شده است. در این روش تکنسین با کمک طناب و تجهیزات ایمنی، به بخش‌های پیچیده نما دسترسی پیدا کرده و با استفاده از ابزارها و مواد شوینده مناسب، به از بین بردن آلودگی‌ها مشغول می‌شود.

نوع نما متراژ ساختمان (متر مربع) هزینه تقریبی (تومان)
نمای شیشه‌ای کمتر از 200 5.500.000
نمای آجری 200 تا 500 8.500.000
نمای سنگی بیش از 500 13.000.000
نمای کامپوزیت کمتر از 200 6.500.000
نمای بتنی 200 تا 500 9.000.000

هزینه نماشویی ساختمان با جرثقیل

نماشویی با جرثقیل برای ساختمان‌های که ارتفاع بلندی دارند و نمای وسیعی داشته باشند، گزینه‌ای بسیار کارآمد و موثر است. در این روش به پیمانکاران این امکان را می‌دهد تا در بالاترین حد امنیت به راحتی به همه نقاط نما دسترسی داشته باشند. هزینه‌های مربوط به نصب و جمع آوری جرثقیل به نسبت روش‌های سنتی مثل نصب داربست کمتر است.

نوع نما متراژ ساختمان (متر مربع) هزینه تقریبی (تومان)
نمای شیشه‌ای کمتر از 200 8.000.000
نمای آجری 200 تا 500 12.000.000
نمای سنگی بیش از 500 20.000.000
نمای کامپوزیت کمتر از 200 9.000.000
نمای بتنی 200 تا 500 15.000.000

روش‌های برتر شستشوی نمای ساختمان + هزینه‌ها

روش‌های مرسوم برای شستشوی نمای ساختما‌ن‌ها

انتخاب بین روش‌های شستشو نما بدون داربست، با توجه به شرایط پروژه، نوع نما، ارتفاع ساختمان و نیاز به ایمنی برای کارفرمایان کاری دشوار است. در اینجا سعی داریم معایب و مزایای هر روش را باهم مورد بررسی قرار بدیم.

  • نماشویی با جرثقیل

از مزایای استفاده از این روش می‌توان به دسترسی به ارتفاعات بلند اشاره کرد اما از معایب این روش می‌توان به نصب پیچیده، هزینه‌های بالا اجاره و نیاز به فضای وسیع برای کار اشاره کرد. اگر ساختمان در محلی پرتردد باشد امکان استفاده از این روش بسیار سخت و حتی غیرممکن می‌شود.

  • نماشویی با کلایمر

از کلایمرها می‌توان برای نماشویی ساختمان‌های بلند بدون نیاز به فضای زیاد استفاده کرد و به تکنسین‌ها این امکان را می‌دهد تا برای حرکت در نقاط مختلف نما مشکلی نداشته باشند. اگر تکنسین تجهیزات و وسایل سنگینی همراه خود داشته باشد، پیشنهاد می‌شود از کلایمر برای نماشویی استفاده نکنند.

  • نماشویی با راپل

اگر محدودیت بودجه دارید استفاده از راپل می‌تواند پیشنهاد بسیار مناسبی برای شما باشد. استفاده از راپل این امکان را به تکنسین‌ها می‌دهد تا بدون محدودیت به نقاطی که دسترسی به آنها دشوار است دسترسی پیدا کنند و فضایی از محیط را برای نصب اشغال نمی‌کنند. این روش نیاز به تکنسین کاربلد و حرفه‌ای نیاز دارد و به نسبت روش‌های دیگر از امنیت کمتری برخوردار است.

روش‌های مرسوم برای شستشوی نمای ساختما‌ن‌ها

نماشویی با راپل بهتره یا داربست؟

روش‌های نماشویی با راپل و نماشویی با داربست، تفاوت‌های اساسی از نظر تجهیزات، هزینه، زمان و ایمنی دارند.

  • نماشویی با راپل

در این روش، تکنسین‌ها با استفاده از طناب و تجهیزات ایمنی به نما دسترسی پیدا می‌کنند. این روش برای ساختمان‌های بلند و مکان‌هایی که امکان نصب داربست نیست، مناسب است. سرعت کار با راپل سریعتر از داربست است. هیچ‌گونه محدودیت در دسترسی به قسمت‌های مختلف نمای ساختمان وجود ندارد. هزینه نماشویی با راپل خیلی کمتر از داربست است.

  • نماشویی با داربست

داربست‌ها در اطراف ساختمان نصب می‌شوند و تکنسین‌ها بر روی آنها کار شستشو و در صورت نیاز، بازسازی نما را انجام می‌دهند. این روش، برای ساختمان‌هایی که در مرکز شهر و مکان‌هایی که تردد در آنجا زیاد است، گزینه خوبی نیست. هزینه بالای نصب و جمع آوردی داربست‌ها از معایب این روش به حساب می‌آید.

نماشویی با راپل بهتره یا داربست

چه ساختمان‌هایی برای نماشویی از راپل استفاده می‌کنند؟

ساختمان‌هایی که شرایط زیر را داشته باشند، روش نماشویی با راپل برای آنها بهترین گزینه است.

  • ساختمان‌هایی که بیش از 5 طبقه هستند و نصب داربست برای آنها زمان‌بر و دشوار است.
  • ساختمان‌هایی که با نصب داربست امکان دسترسی به نما وجود ندارد.
  • ساختمان‌هایی که به شستشو سریع و موقت نیاز دارند.
  • ساختمان‌هایی که نیازمند خدمات شستشوی شیشه نما را دارند.

چه ساختمان‌هایی برای نماشویی از راپل استفاده می‌کنند؟

نماشویی ساختمان ما چقدر زمان می‌بره؟

معمولا نماشویی ساختمان بین 3 تا 8 ساعت طول می‌کشد اما عواملی وجود دارد که نیاز به زمان بیشتری برای نماشویی دارد.

  • اندازه و ارتفاع ساختمان:

هرچه ارتفاع ساختمان بلند تر باشد و عرض ساختمان بیشتر باشد، تمیز کردن نمای ساختمان هم نیاز به زمان بیشتری دارد.

  • نوع نما:

نماهای آجر، بتن و شیشه نیاز به تکنیک خاص و البته زمان بیشتری برای تمیز کردن دارند.

  • مقدار کثیفی و نوع آلودگی:

اگر مدت زیادی از نماشویی گذشته باشد و آلودگی‌های به بافت نما نفوذ کرده باشند و یا ساختمان در محلی پر تردد یا شهرک‌های صنعتی واقع شده باشد، نیازمند زمان بیشتری برای تمیز کردن نما دارد.

  • تجهیزات مورد نیاز:

استفاده از تجهیزات پیشرفته باعث سرعت گرفتن کار می‌شود. برای مثال استفاده از واترجت به سرعت کار کمک زیادی می‌کند.

نماشویی ساختمان ما چقدر زمان می‌بره؟

کدام نما دیرتر کثیف میشه؟

برای انتخاب نمایی که دیرتر کثیف شود، باید به چند عامل اساسی توجه کرد. نوع مصالح بکار رفته، میزان مقاومت در برابر آلودگی‌ها، شرایط جغرافیایی و اقلیمی و حتی نوع آلودگی‌ها (مثل گرد و غبار، باران‌های اسیدی و آلودگی هوا) همگی بر دوام تمیزی نما تاثیر می‌گذارند.

  • نمای سنگی

سنگ‌های رنگ تیره کمتر کثیفی را نشان می‌دهند و انتخاب مناسبی برای مناطق آلوده هستند. سنگ‌های گرانیت بافت متخلخلی دارند که می‌تواند به نوعی خاک و گرد و غبار را جذب و پنهان کنند.

  • نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت که معمولا از جنس آلومینیوم و مواد مقاوم در برابر خوردگی ساخته شده‌ است، دیرتر کثیف می‌شود و همچنین تمیز کردن آن آسان‌تر است. نمای کامپوزیت در رنگ‌های تیره می‌تواند گزینه مناسبی باشد تا اثر آلودگی کمتر بنظر برسد.

کدام نما دیرتر کثیف میشه؟

بهترین مواد شوینده برای نما ساختمان ما چیست؟

مواد شوینده مناسب برای نماشویی ساختمان به نوع نما، میزان آلودگی و نوع کثیفی‌های موجود بستگی دارد. استفاده از شوینده‌های مناسب نه تنها به پاک‌سازی کامل کمک می‌کند، بلکه از آسیب زدن به نما جلوگیری می‌کند. انتخاب درست مواد شوینده مناسب که سازگار با محیط زیست باشد و به نمای ساختمان آسیبی وارد نکند هم، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

  • برای نماهای شیشه‌ای و فلزی از محلول‌های شوینده ملایم بدون اسید و بدون الکل و موادی که با ترکیبات طبیعی و بدون مواد شیمیایی ساخته شده‌اند استفاده می‌شود.
  • برای نماهای سنگی و آجری از شوینده‌های خنثی و اسیدهای ضعیف مثل دیسکلر استفاده می‌شود.
  • برای نماهایی مانند سنگی، آجری و چوبی که دچار رشد جلبک یا کپک شده‌اند از مواد ضد کپک و ضدعفونی کننده استفاده می‌شود.
  • برای از بین بردن لکه‌های سخت و چربی از واترسندبلاست و مواد قلیایی استفاده می‌شود.
  • برای سنگ‌های طبیعی حساس و نماهای تزئینی از مواد شوینده خنثی بدون تغییر در رنگ و بافت سطح، استفاده می‌شود.

بهترین مواد شوینده برای نما ساختمان ما چیست؟

نماشویی شیشه‌های نما و اهمیت آن

شیشه‌های نمای ساختمان به دلیل قرار گرفتن در معرض آلودگی‌ها، گرد و غبار و باران‌های اسیدی، به مرور زمان کدر و مات می‌شوند. این موضوع نه تنها از زیبایی ساختمان کم می‌کند بلکه میزان نور طبیعی وارد شده به داخل را كاهش مي‌دهد.

  • نماشويي شيشه‌هاي نماي ساختمان

براي شستشو شيشه‌هاي نماي ساختمان روش‌هاي مختلفي وجود دارد. استفاده از واترجت با فشار بالا و تيغه‌هاي ویژه، دسترسی به نقاط مختلف شیشه را امکان پذیر می‌کند و به تمیزی کامل آنها کمک می‌کند. در صورت وجود لکه‌های سخت مانند رسوبات آب یا آلودگی‌های صنعتی، از مواد شوینده خاص استفاده می‌شود که بدون آسیب زدن به شیشه‌ها، این لکه‌ها را از بین می‌برند.

نماشویی شیشه‌های نما و اهمیت آن

مراحل انجام خدمات نماشویی سه سوته!

اصول کلی در تمام روش‌های نماشویی ساختمان مشترک است که شامل ارزیابی، آماده‌سازی، شستشوی و بررسی نهایی است. هر یک از روش‌های نماشویی ساختمان برای شرایط خاص و نیازهای متفاوت طراحی شده‌اند.

نماشویی با طناب (راپل)

  • قدم اول: ارزیابی اولیه وضعیت نما و تعیین نقاط دسترسی با طناب
  • قدم دوم: نصب طناب و هارنس برای اطمینان تکنسین‌ها
  • قدم سوم: انتخاب مواد شوینده مناسب با توجه به میزان آلودگی و نوع نما
  • قدم چهارم: استفاده از واترجت یا مواد شوینده مناسب
  • قدم آخر: بررسی نهایی نما و رفع هرگونه آلودگی یا لکه باقیمانده.

مزایا نماشویی با راپل

نماشویی با داربست

  • قدم اول: نصب داربست‌ها در اطراف ساختمان
  • قدم دوم: ارزیابی نوع نما و میزان آلودگی و انتخاب مواد شوینده مناسب
  • قدم سوم: استفاده از واترجت و مواد شوینده مناسب
  • قدم آخر: جمع‌آوری داربست‌ها و تمیز کردن نقاط دسترسی

نماشویی با کلایمر

  • قدم اول: نصب دستگاه کلایمر در محل پروژه و بررسی میزان آلودگی و انتخاب مواد شوینده مناسب
  • قدم دوم: با حرکت کلایمر، شستشوی نما به وسیله واترجت یا مواد شوینده مناسب آغاز می‌شود
  • قدم سوم: تکنسین‌ها از تمیز بودن کامل نما و رفع نواقص کوچک اطمینان حاصل می‌کنند
  • قدم آخر: جمع‌آوری دستگاه کلایمر از محل پروژه

نماشويي با جرثقيل

  • قدم اول: جرثقیل در موقعیت مناسب قرار می‌گیرد و برای پوشش کامل نما، حرکت بازوی جرثقیل برنامه‌ریزی و تنظیم می‌شود
  • قدم دوم: در هنگام شستشوی نما با استفاده از واترجت یا مواد شوینده مناسب، نهایت دقت در حرکت جرثقیل انجام می‌شود تا به نما آسیبی وارد نشود
  • قدم آخر: پس از اطمینان از تمیزی کامل نما، جرثقیب جمع آوری می‌شود.

نماشویی با بالابرهای هیدرولیکی

  • قدم اول: بالابر هیدرولیکی در محل نماشویی نصب و تنظیم می‌شود
  • قدم دوم: مواد شوینده مناسب با توجه به نما و میزان آلودگی انتخاب می‌شود
  • قدم سوم: بعد از اتمام شستشو، از تمیزی کامل نما توسط تکنسین‌ها اطمینان حاصل می‌گردد
  • قدم آخر: بالابر هیدرولیکی از محل انجام عملیات جمع‌آوری می‌شود

نماشویی ساختمان با واترجت ۲۵۰ بار

  • قدم اول: ارزیابی اولیه میزان آلودگی و نوع مواد سازنده نما توسط کارشناسان، دستگاه واتر 250 بار به محل پروژه منتقل می‌شود و نازل‌های مناسب برای شستشوی نما بر روی آن نصب می‌شود
  • قدم دوم: فشار واترجت با توجه به نوع و مقاومت سطح نما تنظیم می‌شود و شستشو از بالاترین قسمت نما آغاز می‌شود
  • قدم سوم: پس از شستشوی کلی نما، نقاط حساس و نقاطی که دسترسی به آن دشوار است به دقت تمیز می‌شود

شستشو به روش واترسندبلاست

  • قدم اول: کارشناسان با توجه به نوع نما و میزان آلودگی نما، مواد ساینده و فشار مناسب شستشو را تعیین می‌کنند
  • قدم دوم: نوع ساینده باید به گونه‌ای انتخاب شود که علاوه بر تمیزی سطح نما، به بافت نما آسیبی وارد نکند
  • قدم سوم: دستگاه واترسندبلاست را آماده و نازل مناسب با توجه به نوع کار نصب می‌شود
  • قدم چهارم: میزان فشار آب و درصد ترکیب آب و مواد ساینده تعیین می‌شود
  • قدم پنجم: برخی از نقاط نما مانند گوشه‌ها، اتصالات و درزها، نیاز به دقت بیشتری دارند، از فشار کمتر یا ذرات ساینده ملایم‌تری استفاده می‌شود
  • قدم آخر: پس از اتمام شستشو، نما به طور دقیق بازبینی می‌شود.

شستشوی نمای ساختمان با دیسکلر

  • قدم اول: وضعیت نما قبل از شروع عملیات شستشو بررسی می‌شود تا میزان رسوبات معدنی و نوع نما مشخص شود
  • قدم دوم: محلول دیسکلر به سطح نمای ساختمان پاشیده یا مالیده می‌شود. محلول باید برای مدت زمان مشخصی روی سطح بماند تا رسوبات آهکی و معدنی را تجزیه کند
  • قدم سوم: پس از تاثیرگذاری دیسکلر، نما با آب فشار بالا (معمولا با واترجت) شسته می‌شود تا تمام رسوبات و محلول دیسکلر از سطح نما جدا شود. این مرحله اهمیت زیادی دارد، زیرا باقی مانده دیسکلر روی سطح می‌تولند باعث آسیب به مواد نما شود
  • قدم چهارم: پس از شستشو، نما بررسی می‌شود تا از حذف کامل رسوبات اطمینان حاصل شود. در صورت باقی ماندن برخی رسوبات، ممکن از فرآیند تکرار شود
  • قدم آخر: سطح نما خشک شده و هرگونه باقی‌مانده از محلول، با آب به طور کامل تمیز می‌شود

مراحل انجام خدمات نماشویی سه سوته!

خدمات نماشویی را به کدام شرکت بسپاریم؟

شرکت نماشویی ساختمان سه سوته با ارائه خدمات حرفه‌ای و مقرون‌به‌صرفه، زیبایی و پاکیزگی نمای ساختمان شما را به بهترین شکل ممکن تضمین می‌کند. این شرکت با استفاده از تجهیزات پیشرفته و تکنیک‌های ایمنی بالا، نماشویی ساختمان را بدون نیاز به داربست و با راپل انجام می‌دهد که مزایای زیادی به همراه دارد:

  • نماشویی بدون داربست: حذف هزینه‌های اضافی و کاهش زمان پروژه
  • استفاده از راپل: اجرای سریع و ایمن توسط افراد متخصص
  • تمیزکاری حرفه‌ای: از بین بردن آلودگی‌ها، جرم‌ها و رسوبات سخت
  • حفظ ارزش ساختمان: افزایش طول عمر و جذابیت نمای سازه
  • قیمت‌های رقابتی: ارائه بهترین خدمات با هزینه مناسب

برای اطلاع از قیمت‌ها و رزرو خدمات نماشویی ساختمان با سه سوته، همین امروز تماس بگیرید.

خدمات نماشویی را به کدام شرکت بسپاریم؟

اعزام سه سوته متخصص برای شستشوی نما شما!

اگر به دنبال نیروی حرفه‌ای و متخصص در زمینه نماشویی ساختمان هستید، کافیست با شرکت سه سوته تماس بگیرید. تیم ما بعد از بررسی درخواست شما به سرعت نیروی متخصص خود را به محل شما اعزام می‌کند و بهترین مواد شوینده و بهترین و مقرون به صرفه‌ترین روش را برای نمای ساختمان شما پیشنهاد می‌دهد.

جمع بندی مقاله خدمات نماشویی ساختمان بدون داربست در سه سوته

برای اینکه عمر مفید ساختمان را افزایش دهید و نمایی لوکس و شیک داشته باشید، نیاز به استفاده از خدمات نماشویی ساختمان دارید. شما می‌توانید با توجه به بودجه‌ای که دارید و نوع نمای ساختمان، ارتفاع و محل قرارگیری ساختمان با کمک متخصصان شرکت سه سوته، بهترین روش برای نماشویی را انتخاب کنید.

برای دانلود PDF مقاله خدمات نماشویی ساختمان،کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *